Кто ты
Yes, the answer may be bitter,
But the salt.
Know thyself for a start,
I you immediately about it screamed
That all of you like in a fairy tale
Dream , Yes nice and also e e
But now we're here on earth
And we need to understand that the Buddha
Not a fairy tale for you compose
But The Faith Of The Good Today
Tomorrow and forever.
Forget what happened yesterday.
There's only today
This word.
The author is not I , but the Karmapa Кенно,
It is because he mantra sings.
Будьте честны, хотя бы сами с собой
Да, ответ может быть горьким,
Но это соль.
Познайте себя для начала,
Я вам сразу об этом кричала
Что вы все словно в сказке,
Мечте , да красиво и тоже е е
Но мы сейчас здесь на земле
И надо понять , что Будда
Не сказки для вас сочинять
А Веру Добра Сегодня
Завтра и навсегда.
Забудьте что было вчера.
Есть только сегодня
Вот это слова.
Автор не я , а Кармапа Кенно,
Это он так мантру поет.
Свидетельство о публикации №112110302921