***

Від пекучого сорому помирав
Від кохання горів-палав
Все сумління штиб тримав
Ризу кривди добром латав

На усічених крилах як вмів літав
Мудрагельством злий сміх зривав
Крізь безліч призм світ розглядав
У пустелі на сніг чекав

Квітучу папороть вночі шукав
До відьом безглуздо загравав
Смолу пекельну у кров мішав
Приблуду музу за коханку мав

На усічених крилах як вмів літав
Мудрагельством злий сміх зривав
Крізь безліч призм світ розглядав
У пустелі на сніг чекав


Рецензии