листя

повільно , повільно
листя
лягає,
наспівує сумну
мелодію.
ти бажаєш зігрітися
листям,
а воно співає,
повертає у минуле.
охолодженими руками
знов тримаєш.
листя.
а воно все грає і грає,
не гріє,
тільки видає
тремтливі звуки
мертвих сонат.

2.10.2012


Рецензии