***
Ти не будеш моєю колишнею,
Разом ми не прокинемся вранці
На травиці під старою вишнею.
Чортиня у старій табакерці,
Ми багато у чому схожі.
Маєш дуже вразливе серце
І чекаєш на дні погожі...
Я не те, щоб старий для тебе,
Просто в мене нема перспективи
У майбутньому. Сиплить небо
У долоні зелені сливи...
Свидетельство о публикации №112110209011
А как здоровье?
Ирина Горбань 04.11.2012 09:45 Заявить о нарушении
Береги здоровье!
Ирина Горбань 05.11.2012 00:47 Заявить о нарушении