Малятко
Це радiсть душi - кожен зроблений крок.
Я знову дивлюсь в його очки яснi-
Даровано скарб бездоганний менi!
Приходить весна у заснiжений свiт.
Мiй милий синок - мого щастя полiт.
Бiжиш,нiби сонце,до мене,дитя.
Ти -сила моя,моє вiчне життя.
Перлина з небес i любовi вiнець,
Дорожчий за все,нiби в хатi хлiбець.
Завжди буде так, що дитина -це цвiт,
Найкращий,найближчий для серця завiт.
Свидетельство о публикации №112110206306