В шум кав ярень вулиць

Inspired by: Михайль Семенко
В шумі кав’ярень і вулиць
Її розбите серце осягає термін «самотність».
Вона дивиться фільми, де вирує пристрасть,
Присоромлена пристрасть, заборонена пристрасть,
Що переростає у справжнє кохання
Із обов’язковим happy-end’ом.
Вона вірить у нього досі
В шумі кав’ярень і вулиць,
У вологих сутінках міста
Мріє навік загубитись.
Загубитись – і стати маленьким ліхтариком
У гірлянді на якомусь дереві.
Щоб постійно дарувати світло.
І бути недосяжною.
Та це, напевно, занадто просто.
Таке перевтілення не для неї.
І вона і далі в пошуках хеппі-енду
В шумі кав’ярень і вулиць.
В шумі кав’ярень і вулиць…
29.10.2012


Рецензии