Пошук

Сумбур життя - у цьому мабуть суть,
У відчутті і радості, і втоми.
Та існуванням деякі живуть,
Не розуміючи звитяг судоми.

Життя своє планує кожен сам,
Доцільність - у динаміці і ритмах.
І до завершеності тих програм,
Малюєм ряд ескізів колоритних.

І пошук істини, і думи про буття...
Але ж прожить - не поле перейти,
Аналізуючи помилки, каяття,
Бажаємо всякчас себе знайти.


         написано 8.10.1996


Рецензии