Люди

Люди сплетені, переплетені, скуті ,наче долоні
всі у полоні,
вони розщеплюються в хмарах, у каві, в мовчанні
всі уходять. Дарують тільки аромат напрощання.
Вдихати його і плакати або радіти.
Любити далі когось або щось, лежати, палити.
Далі обертається коло, тече життя
і свої спогади, мрії залиши собі.Без каяття,
без болю тримай новий день, розпалюй світло ночей!
Твій вихід тут і зараз, скинь свій смуток з плечей,
миттєво знаходь, змінюй, купуй квіти, квитки
в один бік. Зловив щастя - став мітки.
Протри зіниці, придивись!Бачиш?це твій світ.Грай!
Ризикни пожити вчасно,життя тече.Не зволікай!


Рецензии