Стан на душ

Перебираю водночас пусту і повну телефонну книгу
У спині умовно застрягли вила
Душа спустошена наповнення бракує
В цій пустелі навіть вітер не дує

Ні з ким не хочу бачитись тим паче говорити
Лиш бажаю натягнути нитку зірвати й відпустити
Урочисто перерізати червону стрічку
Нехай дамбу проб'є бурхлива річка

Очистить брудні стопи
Від товстого шару багна болотистого
Потушить пекельний вогонь
І забуду цей жахливий сон


Рецензии