Добрий вечiр

Тихо   вечір   ступае  по   травах,
Засинае  в  гніздечках  пташина.
Тонкий  місяць  пливе  понад  ставом,
Де  по  воду  приходить  дівчина...

Вітерець  очерет  гне  до долу,
Коромисло  дівчина  здіймае,
Місяченьку,  а  хто  моя  доля?
Усміхнувшись, тихенько  питае.

Білолиця, струнка, кароока.
Вишиванка, червоне  намисто,
Тонкий  місяць  на  небі  високо.
Небо сине глибоке та  чисте.

Твоя  доля – козацькії  очі,
Його щире  кохання  та  речі.
Як  лице  спалахнуло  дівоче,
Коли  голос сказав - *Добрий вечір*
Озирнулася - карії очі,
На устах його усмішка грае,
Як  злякалося  серце  дівоче
Ой  козаче!  Тебе  я  не  знаю!

А  він  каже  їй  лагідні  речі,
Повні відра її  підіймае,
Ти по воду приходиш,  щовечір
Я  давно  тебе  серце кохаю...


Рецензии
Дуже, дуже гарно... Аж сльози навертаються.

Альтер Эхо   01.11.2012 21:29     Заявить о нарушении
Дякую за теплі слова та високу оцінку.

На все добре! Лідія

Лисняк Лидия   01.11.2012 23:23   Заявить о нарушении