Вулицi щасливого мiста

Мінливе сяйво сонних ліхтарів
Світліє темний колір ночі
Ранкова кава і політ птахів
Проміння сонця вулиці плекоче

Вже поряд денна метушня
Осіннє листя опадає
Пусті надії серед дня
Тебе навряд чи хто впізнає

Це місто кращих сподівань
Бажань та просвіту навколо
Чарівних квітів золотистий край
Стежок протягнутих додому

Зітхань твоїх ніхто тут не почує
Забудь про сльози й тисячі образ
Кохання серце не відчує
Допоки промінь не погас

Вночі палають ясні зорі
Тут співи птахів зовсім не такі
Високі хвилі плещуться у морі
Яскраві хмари й золоті струмки

Щасливе місто мерехтить вогнями
Дарує радість людям назавжди
А з кимось ділиться чарівними піснями
Відкривши шлюзи та мости

Останнє листя вулиці вкриває
А погляд мій спинився на вікні
На нього певно осінь поглядає
А звідти визирнула ти...


Рецензии
Олександре, і цей вірш сподобався.!

Виправте, будь ласка, недодруковки:
пРоміння сонця
золоті стРумки
а з кимОсь

Всього найкращого, Надія.

Надежда Рубинская   09.11.2012 16:05     Заявить о нарушении