Листопад

Листопад. Кетяги калини.
Слова, які ти не сказав.
Час невблаганно швидко лине
І він любов нашу забрав.

Листопад. Зовсім скоро холод
Всю землю візьме у полон.
Цілунків не забуду солод
І теплоту твоїх долонь.

Минуло все- і тепле літо,
І щастя зустрічей п’янких.
Та в серці ще любов розлита.
Я довго не забуду їх.

Листопад. Листя опадає,
Гуляю в парку я одна.
Знай- я ще тебе кохаю.
Що це- прокляття чи вина?...

Ні, це любов! Вона не знає
Ніяких правил, заборон.
Я впевнена - вже потрапляю
В ясних очей твоїх полон.

Я все забуду. Ну,а  поки
Знов виник в спогадах той сад,
Твій голос, твої тихі кроки,
Цілунки, шепіт, листопад…
30,10, 2012 р.


Рецензии