Бракне слiв
Як подумаю, у душі аж лоскотно.
Невже ти дійсно, серце моє підкорив?
Не можу повірити. А думала, що любові мені вже вдосталь.
Хочу, знайти для тебе слова.
Незвичні та своєрідні.
Щоб змогли характер твій показати
і вчинки твої, безцінні.
Хочу словами намалювати твої очі.
В які з таким задоволоенням пірнаю.
Якими завжди милуюсь, коли прокидаюсь
Про які завжди згадую, коли поруч тебе немає.
Про сильні руки хочу писати,
що дарують теплі обійми.
Хочу за них тебе завжди тримати
знаючи, що не скривдиш.
Про кожне слово, про кожен дотик,
про кожен вчинок,про кожен погляд.
Хочу писати про твої долоні
про ямочку на підборідді.
Про кожен цілунок, що б"є мені в скроні
про те, який ти мені рідний.
Свидетельство о публикации №112103101287