***

блукаючи примарою по світу,
я зрозумів буденний сенс життя:
не існувати маю я, а жити
таке ось в голові моїй сміття.

я маю гордість, нездоланний дух,
я бачу набагато більше, ніж повинен
і мова мій єдиний друг
в одвічній боротьбі з глухими.


Рецензии