Ос нь
перетворюючи все у біль
вітер шепоче "я повернуся"
ти помітиш мене в заметіль
осінь крокує бульварами,
змітаючи листя останнє.
гуляє нічніми кварталами,
маючи лиш одне бажання:
осінь хоче залишитись,
мріє не бути зайвою.
осінь теж хоче тішитись,
твоєю усмішкой гарною.
Свидетельство о публикации №112103110526