Б ль у грудях

я відчуваю біль у грудях
і мовчки кожен день терплю.
мене як всіх колись засудять,
коли я правди не згублю.

і ігноруючи бунтарство,
ніколи вголос я не закричу.
він - найпотаємніше богатство,
його я в серці бережу.


Рецензии