мiй старий друг, коли я зустрiну тебе знову?

вона твоя і з тобою назавжди
як далеко ти її не жени
ти не зміниш власної правди,
якщо будеш стирати сліди

вона чекатиме тебе на узбіччі
вона знає, що захочеш зійти
а ти знаєш, що чорний їй личить,
і її погляд на тебе згори

колись ви зустрінетесь знову,
бо вона з тобою назавжди
вона - друг, що носить чорне,
вона - темрява, і це твоя правда


Рецензии