Пани Ганна

  Хочу я сказать,що Ганна -
  краща ніж францЮзька панна!
  Бо у неї є порода:
  на обличчі - краса-врода,
  ноги, мов дороги дві,
  що ведуть у храм Любві!

  Цілковито - гарна жінка:
  працьовита, наче бджілка -
  постирає і просушить,
  приготує борщі й суші!
  Ой, а якщо вона полюбить -
  приласкає, приголубить!

  Мужики до неї охочі
  за її прекрасні очі!
  Всі у захваті від неї,
  бо вона є панацея -
  панацея від лінощів,
  від образ та пліток тощо,
  панацея від нудьги -
  тільки й чути:"Ги-ги-ги"

  Вона має Божий дар,як то,
  втримати удар!
  Наймолодша серед нас,
  а уже високий клас:
  вміло вміє керувати,
  танцювати та співати!

  Як субота-вихідний -
  жде її вже Олексій, -
  то на море повезе,
  то у боулінг веде,
  то в театр,або в кіно,
  на шашлик пити вино -
  Ганна стала свєтськой дамой, -
  водку вже не пьє стаканом!

  Ганна наша молодець,
  в голові - не вітерець!

  31.10.12г.

 
 
 

 


Рецензии