I ТИША...
І котиться степом, і тягнеться вдалеч дорога.
А в балці гайок зустріча у строкатій заплаві,
Де сонячні бризки гостюють іще золотаві.
Прозоро і світло. Та серця торкається смуток,
Бо літо минуло, залишивши спогадів жмутик...
30.Х.2012
Свидетельство о публикации №112103005253
Здоров'ячка і нових віршів!
Людмила Дзвонок 09.11.2012 01:37 Заявить о нарушении