***

Нема нічого спільного у тім,
Чим плаче сердце і - *усі говОрять.. *
І ти почуй.. Лише б ти захотів..
Розкриють хмари небо і утворять,
Лише тобі, той таємничий знак,
В, зірок, сполуччі, з квіткой Ореона..
Коли звучить, у відповідь, лиш *Так.. *
І бачиш кОней, щастя, Фаетона..
Зігрій теплом, цей, ледь початий, ранок..
В рожевих хмарах, роздивись свій рай..
І знов розквітне, на душі світанок.
З коханою злетиш, за небокрай..


Рецензии