медова тиша
медова
тіло бринить
розтане з ранком
і ми
у світлі позникаєм
вибач
не став я
кров'ю тобі
рікою без берегів
буденним тихим раєм
чуєш
ці стуки
вибухи скронь
нестерпний
серця вогонь
тремтить та не вщухає
хочу
відчути
губи й чоло
де зрізи крил
і тепло
тече та прибуває
знаєш
це серце
переболить
а сонце
вийде
і світ
без тебе запалає
29 Жовтня 2012
Свидетельство о публикации №112103001776
Працюю над тим щоби опіснити текст.
З теплом,
ЛЮ
Юрий Лазирко 01.11.2012 01:23 Заявить о нарушении