Сахьаташ ма доаде хьай
Сонтало боарза кlала дlабехка,
Цу тайпара нах, эшийташ мах,
Дог даьсса хилча, цо баккхац бехк.
Сел чурадаьнн дош, тац. Кхетаде,
Хlаьта боарза кlала къамаьл хьанна эша?
Нидз кхоаче, дикадар хьажа де,
Хьай lоажал бахьан бlарг ма леша.
Даргда хьона са, ма къарле, гой
Минаьхка наlар тlа парпа маьшен.
Дакъ сахьато хьона аппаз лой,
Ший гургал беттаргба цо тенна.
Рузкъа хилар кlезига. Адмий дог,
Из сонталдаккх ма кхарда.
Мел онда хилча а, lоажало ког
Боаккх кхувдош син тlа аьрда.
Гlермане, 30. Тов бетта 2012 шу
Свидетельство о публикации №112103001456