Матаръуха деррига
Хьо а лергва, из ха тlакхоаче.
lоажала кlомарг нодкъаръух,
Тlехьа ва хьо тоае еха маьчи.
Аьхарте лув хьа лерге ена,
Гаьннара хийтар уллув латта.
Из хьанна дакъа уллашдоа денна,
Саг вий укх таьзете дlахатта.
Бунено а барзкъаш хувцаргда,
Цунца lадика ювца ха йоагlа.
Вай дегlамаш мерчеш дувхаргда
Тlа. lоажало бе доллаш дlоагlа.
Дунен тlа деррига матаръух,
Хьо а лергва, из ха тlакхоаче.
lоажала кlомарг нодкъаръух,
Тlехьа ва хьо тоае еха маьчи.
Гlермане, 29. Тов бетта 2012 шу
Свидетельство о публикации №112102908055