Ми д яч всесв тньо любов

Ми – діячі всесвітньої любові,
Хоч живемо в малесеньких містах,
І наших душ відбитки кольорові
Існують у незвіданих світах.
А ми так і не знаємо з тобою,
З яких октав складається любов,
Бо, приспані щоденною журбою,
Скидаємось від давніх молитов,
І мріємо, і слухаємо тишу,
І хочемо позбутися брехні,
І бачимо у віршах найсвятіше,
Чекаючи короткі вихідні.
Від дійсності в торбинку стошарову
Заховані, як голка у яйце,
Ми – діячі Всесвітньої Любові,
Хоча іще не знаємо про це.
27.10.2012


Рецензии