Не питай мене сестро, не питай

               Не  питай    мене  сестро,  не   питай,
               Чому  пісень  тепер  я  не  співаю?
               Мене  ти  в  гості  більше  не  чекай.
               Надії  нам     побачитись  не  маю.

               Стежки  мої  травою   заросли,
               А  деякі  давно  під  тротуаром.
               Ті  квіти.що  садила  відцвіли,
               Як  відцвіту і  я,  вже  незабаром.
      
               Коли  травневі  будуть  йти  дощі,
               Та  дзвінко птахи  по садам  співати
               А щастя  на калиновім  кущі
               Когось  вже   іншого  буде  чекати...


Рецензии