На все добре, або навпаки

             Ви так  пильно дивились  на  мене
             Тільки  голос   чомусь   Ваш  мовчав.
             Розгортав   вітер  листя   на  кленах.
             Наче   думку  мою  там   шукав...

            Та   вона в далечінь  полетіла,
            Розмивав  дощ  осінній  сліди.
            І  здавалось  верба  шепотіла;
            Я  сховаю  тебе - підійди...
      
            Підійшла.Тонкі  віти  зелені,
            Доторкнулись,  як  дотик  руки.
            Нагадали   Ваш  погляд  на  мене,
            На  все  добре.або   навпаки...


Рецензии
Светлое, нежное, невесомое... Очень понравилось.
С душой.

Альтер Эхо   29.10.2012 14:26     Заявить о нарушении
Благодарю за тёплый отклик.

Творческих удач. Лидия.

Лисняк Лидия   29.10.2012 14:57   Заявить о нарушении