Чар-маки

          Мрії-маки квітнуть серед жита
                Ян Кам-Инь


Там де цвітомрії  паленіють в житі
Потайки блукають духи-ворожбити...

Розвівають гріховиння тЕрке в роси,
Шал вплітають, в сіті, – чари суголосся,

Розгубила я жар-сніння — раємаки —
Іскорки зірниць яснисті, ясноокі,

Зігрівають там вони серпневі ночі...
Хочу... позбирати я їх в гай співочий,

Сколисати, щоби вітру трем-октави
Трунком розливались у шалкІ заграви...

В поміжтінні щоби квітли щаст-лілеї...
Хочу огорнути ранок я зорею...

*
та

Цариця-Осінь в міжзатишші
Мінорні гами все колише...



Відлуння на вірш Ян Кам-Инь
Я візьму твої серпневі ночі
http://www.stihi.ru/2012/10/28/6579


Рецензии
Чудово,ніжно,романтично....

Галина Рыбачук-Прач   23.02.2013 13:26     Заявить о нарушении
Щиро дякую! Ми, жінки, мабуть врожденні романтики, незалежно від віку.
Натхнення Вам, Щастя і щоб романтика переплітала Вашу творчість!!!

Селена Алимдюл   23.02.2013 17:12   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.