Подих весни
Під просту мелодію пташину,
Що лунає зрання в вишині
І приносить спогади у днину.
Подих свіжого повітря огорта
Моє тіло срібним павутинням,
Синьоока дівчина-весна
Пронеслась, мов марево-видіння.
І відкрилась мені неба синь.
І вдихнула аромат міського ранку.
І від лиха залишилась тінь.
І омріяне життя я починаю.
Свидетельство о публикации №112102911215