Ювiлей

Вам  сьогодні - п’ятьдесять,
Віку-половина!
Це дорога ще не вся,
Гори е й долини...

Скільки в серці ще тепла!
Очі  так  і  грають.
І хоча весна пройшла,
Ще зими  немае.

Жінка-квітка в п’ятьдесять,
Ще на пів-дороги,
Хоч вона розквітла вся
Не  пізнала всього...

Досвід  розум  та любов,
Все  тепер  це  ваше.
Розцвіла красою знов,
Та ще стала краше...

Я бажаю щастья  Вам,
Більше аніж грошей!
А той  поруч.скаже сам,
Яка  ви хороша...


Рецензии