Хто я такий

«Хто я такий? Для чого я живу?» –
Про це і гадки, навіть, я не маю.
Ночами досить я погано сплю.
А як засну, то більш вже не літаю…

Той сивий чоловік у дзеркалі моїм,
Що звідтіля на мене виглядає –
Хіба ж то я? Чому вже молодим
Моє обличчя світом так не сяє?

Вже пройдено півшляху навпростець.
І все в житті було – й хороше і погане:
Любов і зрада, і поєднання сердець,
Був успіх й визнання, образи і догани.

І небо зоряне було, були й світанки,
І поле зоране, і вишні у саду,
І спів пташок на вранішньому ганку.
То ж, мабуть, і для цього я живу?

Живу, щоб кожна мить запам`яталась
У часі, що спливає без жалю.
Хоч, може, йОго залишИлась малість,
Все ж сподіваюсь, вірю і люблю.


Рецензии
Дуже гарно! Зворушливо!

З теплом та повагою,

Богдана Синюк   28.10.2012 17:30     Заявить о нарушении