Вистукують мелодiю краплинки

Вистукують мелодію краплинки.
Густий, із неба, смутний дощ іде.
Нехай тобі ікнеться, рідний синку,
Нехай тебе Господь обереже!

І тЕбе, доню, від всіляких негараздів.
Прикриє Ангел хай, крильцятами, обох!
Як боляче мені, що ми не разом,
Та хай за мене, вас голубить Бог!

І ви ж бо, дітки, Його не цурайтесь,
Тримайте в серці свОїм до кінця.
Молітеся і віруйте! І кайтесь,
Бо Він за нас, за всіх, віддав життя!


Рецензии