Богдана Синюк Все змив цей дощ близко к тексту

Все дождик этот смыл. Последний дождь весны…
Сначала тучи в небе потерялись,
Но  ветер в стадо их соединил
И ливнем щедрым тучи проливались.
В той дождевой воде
Весь  растворился дым
Моих надежд,
Охваченных  туманом …
Нет, я не плачу… То следы мечты,
Дождем размытой, ставшею обманом,
Меня, лишившею надежды у черты…

**************************************
Все змив цей дощ, останній дощ весни.
Спочатку хмари десь на небі забарились,
Та їх потужний вітер гнав сюди,
Збивав докупи, поки не пролились
Рясним дощем…  І вже в воді
Всі сподівання мої розчинились,
Як дим, як морок, як мілкий туман…
Ні, я не плачу… То сліди від мрії,
Розмитої дощем, що як обман,
Мене лишила без надії…


Рецензии