Къиза паччахь

Лаьтто аргда, сий доацаш ва,
Хьа lаьржа дог цо соцадолда.
Тlахьожамхой тамашийна ба,
Наlалта дош тlехьа хьожадолда.

Майдилгаш  сома ухка хьа кач,
Царех хьо вlаьхий хургвоацилга,
Тахан дош лу. Ваттlалва хьо пач .
Хов, кана ваьнна дlагоргвоацилга.

Мерза дийцар lа, моладаьд къахьа,
lунал де варашта гlолва хьо.
Вира хьоа буаш лелалва хьо маьрша,
Сармакхо  гийга чу волва хьо.

Селлара къиза, сиза лувш баге,
Паччахьа хинна дlа хlана отт хьо.
Меца лела нах йуха а хьаге,
Къизи  хинна доалахь дlаотт хьо.

Гlермане, 28. Тов бетта 2012 шу


Рецензии