Настоящий мужчина, он романтичен...

***
Настоящий мужчина, он романтичен,
Надёжен, галантен, умён,
Опрятен, в меру практичен,
Добр, благороден, силён,
Заботлив, вежлив, тактичен,
Ласков, нежен, внимателен,
Духом оптимистичен,
И конечно, самостоятелен.

17.09.2012г.


Рецензии