Кожного дня я змиваю бруд
Чи слізний, чи більний, чи може любовний,
Зчищаю солоність з солодких споруд,
Наче я працівник якийсь замовний.
Не кажіть мені більше ні слова, прошу!
Відверніться! Чи зовсім додому ідіть!
Тому що той одяг, який я ношу,
Вам ніколи не знищить та не змінить!
Свидетельство о публикации №112102709345