Що стaлося

Нащо
Відкривати свою пащу?
Краще
Мовчати, та щабель
тримаючи - в хащі.
Ні за що
Зламати, продати,
Та знати,
Що пращури не
пробачать.
Буть би першим
Біля кормушки, щоб
"вєщі",
А не каша з висівками.
Душу продай з
потрохами,
Щоб семеро одного не
чекали
З виделками
Ножами
Гріхами...
Люди, що сталося з
вами?


Рецензии