Власний урожай

В гаптованому золотом камзолі,
Розшаркалася осінь, мов бармен.
Розносить щиро  радість  у подолі,
Скарби врожаю свого день-за-днем!
 
У них проміння сонячного світла,
І в хмурі дні, всіх рук людських тепло.
Добро своє дарує всьому світу!
Котре на поклик із землі прийшло.

Славетні різні овочі та фрукти,
З  заморських всіх,  та внутрішніх держав.
Отак в житті у кожнім має бути,
В засіках долі власний урожай! 


Рецензии
Петро, спасибо. Смысл понятен и звучание хорошее. С теплом, Юра

Белов Юрий Петергоф   27.10.2012 22:56     Заявить о нарушении