Янгол Музики
Та частіше на землю з небес прилітай!
Тримай мене, Янголе, міцно тримай!
Та погляд від мене не відривай!
Надихай мене, Янголе, надихай!
І якщо вже так треба, звичайно нехай,
Мій шлях лиш в гарного бік направляй!
І уваги на галас, прошу, не звертай!
Виглянь, Янголе, виглядай!
Чи невже за віконцем виблискує Рай?
Просто знай, мій Янголе, знай,
Ти в мене найкращий! Самий най-най!
Свидетельство о публикации №112102600670