Все, що сказане просто...

                Пам"яті  Т.О.Соболя

Все,  що  сказане  просто - не  просто,
Та  й  яка  ж  простота  є  у  тім:
До  самої  Чукотки  погости -
Тільки  прах...  Ні  зірок.  Ні  хрестів.
Не в  якійсь  там  віддаленій  далі,
А  ось  тут,  де  земля-чернозем,
Ми  в  собі  себе  так  закопали,
Що  зі  стогоном  звідтам  повзем...


Рецензии