Дия дарман

Дигуй дарман хlу царри,
Дарман агор ну цайра,
Дуцlар дигайла кlавзе,
Дия цаб чарх игуйра.

Цlакьле дигуй рурсира,
Кlапl руциб гlянжилира,
Буцlар дигила цlали,
Буциб дия уркlира.

Дигуй хlу дия дарман,
Цlудар хlулбар къадаран,
Алжана хlатl гьарг бугьаб,
Лебил идбагулас ван.

Гъай хlина делгъуй затане,
Дигили уркlи биголе,
Ну ватурри иш мелзе,
Гъабунду укlахъуле.


Рецензии