Къулъхуолэ

ФIыуэ узолъагьу – псалъэр,
Уи фIэщ щIы кьулъхуолэу!
Ар дапщэрэ бжесIэну,
Уэ уи гур мывэджей?
А упщIэм и жэуапым,
Уэ лейуэ умылъыхъуэ,
ЦIыху псоми ещхьу къеуэу,
УиIэкъым уэ гу.
Дыгьэм егъэткIу айсбергыр,
Нэхъ псалъэфIу щыIэм,
Сыт укъыщIимыщтэр?
Гузэрыдзэ пщIауэ
Узытет дунейм,
Илъэс мин къыпхуиухауэ,
УиIэу уимыгугьэ.
Псоми сызэхахыу
Сэ а псалъэр жысIэм,
Дапхуэдиз хъыджэбз
Кьызэжэну пщIэрэ.
Уелъэпауэу уи насыпым,
Уэ зыбогьэпагэ,
БжесIэр зэхомыхыурэ,
Си гур уогъэуфIыцI.


Рецензии