Осiннiй бал
Перед очима карнавал.
Ти, тепле лiто, вже позаду,
То осiнь править листя бал .
Вражає золотом берізка,
Червоним ссяє містер клен.
Зима в Лапландii – не близько,
Осiннiй вiтер – супермен!
Вiн листя в танцi закружляє,
На землю їх ковром вкладе.
I колискову, наче няня,
Їм заспiває та піде.
Свидетельство о публикации №112102500463