Геликоптеры und осень
touch
what fade away
i’m so nervous
over days
i get a look through window
for a while
it’s an autumn season
love – goodbye !
und – big black birdies
fly in fuss around
they're throwing
shadows
on my camp ...
Свидетельство о публикации №112102500110