Роздум про час

Щоб не казали про часову вісь
Усі мудреці, чи прості науковці..
Ти, любий читачу, уважно дивись,
На мою загартованість при підготовці.
По факту минулого зовсім нема.
Лиш пам ять та спогади в наших думках.
Якщо ми в минулому – значить, тюрма.
І ключа не існує в наших руках.
Коли ми в майбутньом, то бажані мрії.
Все що хочеться, робиться – рівно туди.
Безграничні плани та тихі обрії,
Та якби не накликать на себе біди!
Отже, що полишається? Тільки ТЕПЕР!
Коли можу і дію як вмію, як знаю.
Собі я досвід й знання добуваю,
І Вас закликаю, як той самий Лютер.
То робіть же свій вибір без страху й ваганок,
Робіть, як підказує серце в грудЯх.
Уважте, який просинається ранок…
З квітучим життям у справжніх людЯх!


Рецензии