Твое фото
І нехай чорно-біла, та вроди не скриєш!
Любовно вдивляєшся в очі мені,
Адже майстерністю володієш,
Поринати у всесвіт потайни та мрій,
Зазирати у душу і знати бажання…
Чи тую одну, чи їх цілий рій,
Всі забаганки та всі сподівання…
Дивлюсь і закохуюсь з миттю сильніше,
То будь же ласкавий, вертайся скоріше…
Свидетельство о публикации №112102405710