Почуйте! Побачте!
Адже дуже важливо таке розуміти!
Усяка нагода, можливість чи знак,
Може долю в секунду Вашу змінити.
Чи то слово, чи дія, звичайний звук,
Може вчинок близької Вами людини,
Може взяли отруту із чиїхсь рук,
Що скоротить хвилини у Вашій годині…
Чи самостійно зійшли з шляху,
Психології, або ж любові,
Перед стрибком на хиткому даху..
ПОЙМІТЬ! Це явища невипадкові!
Ідіть по дорозі лише своїй!
Не відказуючись від бажанок та мрій!
Збирайте по краплі лиш те, що є Ваше,
Бо наступна краплинка минулої краше!
Будуйте сходинки не по трупах,
І не по тих, хто живе в своїх шкаралупах ..
А по книжкам, мудрецям і віршам…
Цей шлях не полишить на серці плям!
Свидетельство о публикации №112102405604