Либертанго
Чарівний звук, що зваблює мій слух,
Адже я, твоя уся як є,
Танго це обох нас пізнає!
Ти – володар гучних слів,
Я прийшла , тоді як ти звелів,
Ми тепер у ритмі почуттів,
Сталось так, як ти того хотів.
Ніч згубила все і витерла слова
Полум я веде нас по дива
Ад і рай змішалися в одне
Танго це обох нас пізнає.
Ми тепер єдине з двох,
Подих твій, та мій глибокий вдох,
Шквал думок дається почуттям,
Із танком зчистішали від плям.
Ти, гітара й капелюх…
Зваблюєш мій слух...
Адже я уся твоя...
Свидетельство о публикации №112102405343