Кохай мене зараз!

Кохай мене зараз!
Сильніше жадай!
Адже гадки не маєм як далі буде,
Хочеш співати? Тоді співай!
Ця мить нас ніколи вже не забуде!
Хочеш пестити? Ось вона я!
До останньої краплі як сонячний день,
Твоя я сьогодні, сьогодні твоя,
Як все різнобарв я  любовних пісень.
Оціни цю хвилину! Насолодись!
Запам ятай назавжди як щось охоче!
Серцем й душою розпорядись,
Голосом й тілом моїм дівочим.
Як далі буде? То так неважливо…
Я люблю і вірю у те, що Є!
Усе, що раніше було  неможливе,
Все ж таки іноді, тай настає!


Рецензии