Чи шумить ще, зелена дiброва

Ви  зненацька  приходите  знову,
Мої  спогади  тихі  без  слів.
Чи живе  на  Поділлі  діброва.
Серед  пахнущих  хлібом  полів?

Я  не  знаю, у  кого  спитати,
Про садок, де гніздо пташка в’е.
Чи біліе старенька  там  хата,
Що дитинство гойдала  мое.

Про одне  тільки  я  не  спитаю,
Бо даремно вже серце будить.
Про кохання  що  з  вітром  блукае,
І з  дібровою  щось  гомонить...

Тільки  вітер  ту  чуе  ромову,
Де слова були тихі,  ясні.
Коли з  ним  зашумить  та  діброва.
Що приходить тепер  увісні...


Рецензии