Чому менi часом здаеться

Коли застогне  вітер  за   вікном,
Чому  здаеться, що твій  голос кличе?
І жаль  тоді  бере, бо  вже  давно,
Забула  твої  очі  і  обличчя.

Душа  давно  вже  каже  не  чекай,
Даремно згадувати  про  минуле.
Біля  вікон не стій  та не  гадай,
То вітер стогне, або щось почулось...

Шалена  думка як  іскра  вогню,
Почути мені б голос твій, розмову.
Побачити  хатину  та  рідню,
І в очі подивитись  твої  знову...

Гадаю ти  минуле  не  забув,
Лиш в очі  глянуть - більшого не треба.
Неначе  думку  ти  мою  почув,
Бо тонкий  місяць виплив  серед   неба...


Рецензии